Foodtruckfestival Achterhoek 2021 is afgelast!

Lieve mensen,
Gezien de nieuwe verscherpte maatregelen is het niet meer mogelijk om ons foodtruckfestival te organiseren. We stonden samen met onze foodtrucks klaar om los te gaan. We zijn hier behoorlijk aangeslagen van. We hopen jullie een volgende editie alsnog te verwelkomen zonder beperkingen of maatregelen!
Maak er alsnog een mooie zomer van en blijf gezond. Tot volgend jaar!💚

Foodtruckfestival Achterhoek 2021

We zijn er weer dit jaar als één van de grote festivals van de Achterhoek! En daar zijn we ontzettend blij mee. Met ruim 20 foodtrucks, een circus terras voor de kinderen, diverse outdoor activiteiten, een pumptrack baan, living statues en diverse live artiesten gaan we er weer één groot spektakel van maken!
Om te genieten op ons foodtruckfestival kun je voor € 1,00 servicekosten een toegangsticket kopen. Verder heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Enkel een vaccinatiebewijs is dus niet voldoende. Hoe je aan een coronatoegangsbewijs komt lees je verder op deze pagina!foodtruck-tickets

Tijdens Foodtruckfestival Achterhoek wordt ieder zintuig geprikkeld!

De oevers van recreatiegebied Stroombroek (Markant Outdoorcentrum) vormen dit jaar weer voor de 5e keer het sfeervolle décor voor dit unieke festival! Proef heerlijke gerechten gemaakt door foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld en geniet van verrassende (lokale) speciaalbieren, bijzondere wijnen van onze sommelier en de beste koffies van de barista. Neem gezellig plaats rondom een kampvuurtje of trek je met een kano terug op het water om even helemaal tot rust te komen.

Praktische informatie

Openingstijden en locatie
Het festival vindt plaats op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7 in Braamt.

Wij adviseren om zo veel mogelijk met de fiets naar ons festival te komen dit is goed voor je gezondheid en voor de doorstroomsnelheid van het festivalverkeer. Parkeren kan op de parkeerplaats van recreatieplas Stroombroek, let op: INGANG GILDEWEG. Parkeerkaarten kosten bij de parkeerautomaat 5 euro per dag en zijn bij ons infopunt op het festivalterrein te krijgen voor 4 euro. Op het terrein zijn munten te koop, gelieve cash geld mee nemen.

De openingstijden van het festival zijn:
Vrijdag 16 juli van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 17 juli van 14.00 tot 23.00 uur
Zondag 18 juli van 14.00 tot 21.00 uur

Vrijdag vakantieborrel 
Naar het succes van het eerste jaar ook dit jaar DE VRIJDAGMIDDAG VAKANTIEBORREL VIP!
Kom van 16.00 tot 19.00 uur met jouw collega’s een vakantieborrel houden op het foodtruckfestival! Reserveer je tafel op het VIP dek via info@foodtruckfestivalachterhoek.nl 6 eet munten en 3 uur onbeperkt drinken op het vip terras voor maar 35 euro!

Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?

Voor een bezoek aan ons foodtruckfestival heeft iedereen (van 13 jaar en ouder) een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag (gratis via testenvoortoegang), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Een coronatoegangsbewijs maak je met de volgende stappen:

• Stap 1. Koop bij ons een ticket
• Stap 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
• Stap 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 1. testbewijs 2. vaccinatiebewijs 3. herstelbewijs. Een testbewijs haal je gemakkelijk op een “testen voor toegang” locatie (bijvoorbeeld op stadion de Vijverberg in Doetinchem). Een afspraak maken kan op: https://www.testenvoortoegang.org/  Een handige uitleg hierover vind je hier!
• Stap 4. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR code. Neem ook je legitimatiebewijs en ticket mee.

Meer informatie over een coronatoegangsbewijs

Het coronatoegangsbewijs wordt in een duidelijk stappenplan weergegeven in dit document:
Naar een evenement met toegangstest Verdere informatie is ook te vinden op: www.rijksoverheid.nl/testenvoortoegang  en op Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl