WORDT JOUW BEDRIJF EEN VAN ONZE NIEUWE VRIENDEN?

Boom zoekt adoptiebedrijf

Een bedrijf kan tijdens het Foodtruckfestival een boom “adopteren” en krijgt zo de ruimte om reclame te maken voor duizenden bezoekers. Het is hierbij de bedoeling dat de geadopteerde boom op een ludieke manier en uiteraard passend bij het bedrijf, wordt aangekleed. Een fietsenmaker zou bijvoorbeeld banden en wat oude fietsen in de boom kunnen hangen en een logistiek bedrijf versiert zijn boom met miniatuur vrachtwagentjes en nummerplaten. De strekking is duidelijk, bedenk creatieve uitingen die passen bij het bedrijf, niet volhangen met flyers en folders maar juist subtiel en geinig! Op een houten frame ( van 100 cm bij 50 cm) in de boom wordt de naam, het logo en de website van het adoptiebedrijf getoond. Mocht een bedrijf zelf geen materiaal hebben om op te hangen, maar dit wel interessant vinden, dan denken wij graag mee.

Het adopteren van een boom kost € 300,00 en is een ludieke manier om reclame te maken voor bedrijven uit de regio. Deze adoptie is inclusief 50,- Foodtruckfestival-munten voor lekker eten en drinken met collega’s of vrienden. Interesse? Neem contact op via  info@foodtruckfestivalachterhoek.nl.

VRIJDAGMIDDAG VAKANTIEBORREL?

Kom op 12 juli van 16.00 tot 19.00 uur met jouw collega’s een vakantieborrel houden op het Foodtruckfestival! Reserveer je tafel op het VIP dek via info@foodtruckfestivalachterhoek.nl.

Vrienden van 3

VRIENDEN VAN HET FOODTRUCKFESTIVAL WORDEN?

Wat gebeurt er als 20.000 bezoekers langs een doek lopen waar je jouw hoofd door een levensgrote hamburger, taco of frietzak kan steken? ( 600 x 200 cm) Juist, dan worden er enorm veel foto’s gemaakt die zich zullen verspreiden op social media! Als “vriend van Foodtruckfestival” draag jij ons een warm hart toe en krijg je een vermelding op dit ludieke fotodoek. Daarnaast krijg je een vermelding op onze Foodtruckfestival Achterhoek website. Om vriend te worden betaal je eenmalig €99,00 en help je mee om er ook dit jaar weer een smakelijk succes van te maken! Per bedrijf zullen er 4 logo’s willekeurig op het doek vermeld worden. Interesse? Neem contact op via info@foodtruckfestivalachterhoek.nl

Vrienden van 26

Word deelnemer

HEB JIJ DE LEUKSTE FOODTRUCK VAN NEDERLAND?

Om deel te kunnen nemen aan het festival moet je in het bezit zijn van een foodtruck. Wij hebben helaas geen plek voor verkoopwagens of marktkramen. Meld je aan door contact op te nemen.

BEN JIJ HET TALENT DAT WIJ ZOEKEN?

Heb jij talent en wil je dit graag aan een groot toneel laten zien. Speel je in een band en wil je de wereld jullie stijl tonen? Meld je dan nu aan voor FTFA 2024.