Onze Huisregels

Welkom bij het Food Truck Festival Achterhoek! We zijn verheugd dat je ervoor hebt gekozen om deel uit te maken van ons culinaire avontuur. Om ervoor te zorgen dat iedereen hier een geweldige tijd heeft, hebben we enkele huisregels opgesteld. Deze regels zijn bedoeld om de veiligheid en het plezier van al onze gasten te waarborgen. Lees ze alsjeblieft zorgvuldig door voordat je van je smaakvolle reis begint en geniet van alles wat ons festival te bieden heeft. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren!

Onze Huisregels

 1. Toegang voor alle leeftijden
 2. Geen alcohol onder de 18 jaar
 3. Legitimatie verplicht
 4. Zelf meegebrachte consumpties zijn op het gehele terrein niet toegestaan.
 5. Glaswerk en/of blikwerk is verboden
 6. Het betreden van het terrein is op eigen risico
 7. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of zoek geraakte spullen op of rondom het festival terrein
 8. Levende dieren zijn uit hygiënisch oogpunt niet welkom (Muv. hulp honden)
 9. Bezoekers van ons festival (terrein) gaan akkoord met het feit dat er foto-, en video opnames maken die voor commerciële doeleinden gebruikt kunnen worden
 10. Het verwerven van beeld-, en geluidsmateriaal is, zonder toestemming van de organisatie, uitsluitend toegestaan voor niet commercieel gebruik.
 11. Bij het niet opvolgen van de huisregels of aanwijzingen van de organisatie ter plaatse, kun je verwijderd worden van het festivalterrein.
 12. Bij diefstal of andere calamiteiten schakelen wij de politie in

Onze Huisregels

Alle leeftijden

Toegang voor alle leeftijden

NIX 18

Wij verkopen geen alchol onder de 18 jaar.

Fouilleren

Onze smaakmedewerkers mogen eventueel fouilleren

Géén eigen consumpties

Zelf meegebrachte consumpties zijn op het gehele terrein niet toegestaan.

Glaswerk en/of blikwerk

Eigen glaswerk en/of blikwerk is verboden.

Eigen risico

De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of zoek geraakte spullen op of rondom het festival terrein.

Verbod huisdieren

Levende dieren zijn uit hygiënisch oogpunt niet welkom.

Foto's & Video's

Bezoekers van ons festival (terrein) gaan akkoord met het feit dat er foto-, en video opnames maken die voor commerciële doeleinden gebruikt kunnen worden.

Beeldmateriaal

Het verwerven van beeld-, en geluidsmateriaal is, zonder toestemming van de organisatie, uitsluitend toegestaan voor niet commercieel gebruik.

Arrestatie

Bij het niet opvolgen van de huisregels, of aanwijzingen van de organisatie ter plaatse, kunt u verwijderd worden van het festivalterrein.

Ongeregeldheden

Bij diefstal of andere calamiteiten schakelen wij de politie in